fredag 1. juni 2007

Tulsa-Weatherford (170 Miles )




I Da våknet vi opp til torden og regn så skal bli spennende og se hvordan denne dagen blir, men fortsetter det sånn kan den bli noe fuktig. Her er bilde av hele gjengen og kommer tilbake og forteller litt om hvordan dagen vår har blitt.
Ruslet ned til sen frokost etter en kjempe aften kvelden før med felles middag på hotellet og en tur i baren, der er vi en liten gjeng som har lyst til og dra på en Cowboy pub og undersøker litt nermere. Vi ble annbefalt et sted i byen ( Caravan ) fikk ordnet transport fra hotellet med deres egen buss " Kjempe sørvice " ble kjørt ned og det første møte var overfylte parkerings plasser av pickup så tydelig vis alle kjørte til pub.....Ruslet inn og ble rimelig overasket da vi trodde det var en liten pub. Med plass til 1500 stk og kjempe danse gulv og masse dand og mye lekkert og se på :-) Og tok ikke lange tiden før vi overvar vår første sloss kamp, det gikk ikke lange tiden så var det fullt av vakter der så tydelig vis vant til sånnt. En kjempe kvelld.
Etter en sen frokost gløtter faktisk sola frem og vi får nok en nydelig dag på veien, men med litt regn på slutten men med den temperaturen her så går det ikke mange minuttene så er allt tørket opp.
Vi kjører fra Tulsa i 10 tiden etter og ha besøkt en lokal Harley-Davidson butikk med allt du kan tenke deg av efekter kler sykler osv.
Deretter besøker vi Rock Cafe og får servert Hamburger og pomfrit vårt minste måltid men smakfullt. Svinger innom for og titte på en rød låve som også selger rariteter.
Starter opp og kjører en fin rute av route66 til Weatherford.
Noen slapper av ved bassengkanten noen kjører en runde på egenhånd og alle har hatt en opplevelses rik dag. :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, og tusen takk for hilsen! Her i Hellas er det rundt 30 grader og strålende sol. Litt vind gjør at det går å jobbe her nede. Phil meldte om pluss 53 grader inne i rallybilen - puh!

Trude - du ser helt salig ut! Dette må nok være midt i blinken for deg. Hils til pappa og de andre turdeltakerne!

Rallyhilsen fra Tone

Anonym sa...

Håper været blir som i Salten med sol og uten en sky. Pass godt på Signyst han har vært på en hard gjennomkjøring før turen.
God tir videre.
Mvh Birger