torsdag 31. mai 2007

Lebanon-Tulsa ( 230 Miles )


Når 18 Harley`s drar ut fra et lyskryss med stram vaier da høres det ut som en topp fuel dragster som drar ut fra start plata :-) det er helt rått, og trenger vel ikke si mer da.
Men begynte dagen i Lebanon der vi bodde på et veldig koselig motell hos Bob og Ramona.
Kjører til nærmeste resturang og inntar en nydelig frokost og blir mye egg og bacon, fin frokost det. Deretter setter vi kursen mot Kansas og stopper innom en gammel landhandel og får servert sandwich, drikke og mulighet til og handle flere souvenier av alle slag.
Etter lunsj så blir vi fulgt til en Dean Walker og han viser oss et sjeldent triks, han kan nemmelig snu begge bena bakover …… uff ikke noe godt syn men her er det mye rart og se og en kjempe opplevelse. Deretter et museum med nok av gamle saker som museum pleier og inneholde, men her er det faktisk ganske mye historie.
En liten stopp innom en lokal vin produsent og får prøvesmake og tror det falt i smak hos de fleste. Tulsa neste stopp foruten en liten strekk av og til men det ble 290 miles i dag også så milene ruller. Nå blir det middag på hotellet og en tur i baren etterpå for litt skryt av dagens opplevelser.
Hører forresten at det har kommet masse nye tittere til reise bloggen min og det er kjempe bra og skal hilse hjem fra en kjempe gjeng som jeg reiser sammen med, og hilse til Tone og ønske lykke til i Rally Akropolis :-) Stå på

1 kommentar:

Anonym sa...

Stilig bilde! Dette må innrammes! :) Ser ut som dere storkoser dere. Alle som får høre hvor dere er sier: ååå det kunne jeg også tenke meg til!! Ikke kjør forsiktig!! :) Hilser til pappa Jonny og onkel Børre!

Hilsen fra Maja