lørdag 2. juni 2007

Weatherford-Amarillo ( 200 Miles )




Tidlig frokost i Weatherford og dagen begynner rolig med en liten kjøretur til Clinton og besøker et museum og som forteller litt historie om route66, ganske interesangt. der blir vi en stund og noen av oss tar et mellom måltid og kjører en tur og besøker en lokal flyplass men desverre med dårlig aktivitet.
Vi farter vidre med avtalt lunsj kl 12 og spennende underholdning hos Harley & Annabelle`s så vi er ganske spente.
Deretter farer vi vidre mot Amarillo og stopper for og se et av verdens høyeste kors før vi kjører på endeløse sletter så langt øye kan se og av de 200 miles vi kjører i dag er minst 150 rett frem helt utrolig.
Amarillo dukker opp og vi tanker opp så vi er klare til morgendagens reise før vi parkerer og nyter et vellfortjent bad og en øl eller ice ved bassenget og avtaler og møtes til middag kl 20:00 på Big Texas steak ranch.

Takker for alle hilninger og kjempe morsomt og få tilbakemeldinger, hils alle hjemme

4 kommentarer:

Anonym sa...

Veldig bra blogg! Mosomt å følge med for oss som har familie med på turen.

God tur videre!

Hilsen dattera til Børre:-)

Anonym sa...

hei hei, dette ser helt skjønt ut. Vi følger med dere hver dag, så ikke finn på noe tull. Tina ligger i hardtrenign for å være med neste gang, hun har øvelseskjørt 7 mil på moped i dag. Graturlere til farmor Trude og oldefar Sigbjørn med 2 års dagen til Nora. Kos dere videre på turen alle mann! Hilsen 2 tanter..... Heia Norge! vi banker Malta

Anonym sa...

Neida... vi er ikke misunnelige....
Her bare venter vi på barn... 34 dager igjen til termin!
GOD TUR VIDERE

Anonym sa...

Veldig bra ,vi kjørte turen i september i 2006 og vil sikkert komme til og gjøre det igjen.Det var en opplevelse