mandag 4. juni 2007

Buss tur til Santa Fe ( Hviledag )



I dag ble det en rolig dag, vi ble hentet med buss på hotellet og skla bli kjørt til en by litt opp i fjellet for og titte og handle litt.

PÅ vei opp mot Santa Fe så begynner bussen og trøble så vi svinger inn på en bensinstasjon for og se om det er noe vi kan gjøre, ikke mye og få gjort men sjaføren titter litt rundt før han gjør et nytt forsøk, 500 meter lenger opp er det bare og sving eav veien i gjenn og vi blir fortalt at det er en ny buss på vei for og hente oss så vi kan bare smøre oss med tolmodighet.


Vell ombord i den nye bussen og mot Santa Fe så svinger vi innom en liten by og ser ut som en gammel cowboy by og er vist spillt inn flere filmer der så det er litt artig.


Santa Fe er en by med masse butikker og torvhandlere for turister så er masse fint og se på så vi rusler rundt der i 3 timer titter og tar oss en mat bit og egentlig en rolig dag, Stille og rolig buss tur hjem i gjenn ca 1 times tur så nå blir det og se en film på pc og lade opp til dagen i morgen da berer det av sted i gjenn og gleder meg allerede.

Ingen kommentarer: