tirsdag 5. juni 2007

Albuquerque-Holbrook (245 miles)



I dag er det en reise mellom masse natur og en National Park, men først kjører vi mellom indianer land ( Laguna Indian Reservation)
Vi kjører fra hotellet i 08 tiden og kjører hovedveien mellom byen Albuquerque og den er over 10 miles lang så det er en drøy bit mellom sentrum, men må en tur ut på motorveien før vi svinger av på route66 og et utrolig landskap men akkurat som en har sett det på film, men er kansje her det blir laget en del filmer ? eller ? he he er nok det.
Etter vi har tatt av fra motor veien kjører vi mot en liten landsby og parkerer rett uten for byen fo rog strekke litt på bena og ta litt bilder, på skiltet ven innkjøring til landsbyen står det, non indian keep out. så vi er tydelig vis ikke velkomene og det kommer en indianer bort til oss og ber oss dra for de vill ikke ha oss i nærheten og vi diskuterer ikke med de ute i indianer land så vi saler opp og setter kursen vidre, men artig og ha hvert helt innpå de.
Hele turen i dag består kun av nydelig og veldig spesiell natur.
Vi stopper på en bensinstasjon og tar en enkel lunsj og tanker sykler før vi nærmer oss National parken, og er kunn masse spesiell natur og bare og kruse rolig i mellom og ta bilder og nyte utsikten.
Holbrook er kun 30 min kjøring unna parken så det skal bli nydelig og parkere sykkel og hive seg i bassenget ved hotellet, en er rimelig kokt etter en hel dag på sykkel i over 30 grader men er helt nydelig.
I morgen er det også mer natur for da skal vi en tur opp til Grand Canyon og det tror jeg blir en opplevelse.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hei Sigbjørn og takk for hilsen. Håper uværet holder seg unna.I fjor var det varmen som var problemet. her har vi det bare bra 20 grader hver dag.
Hilsen Helge og Bente

Anonym sa...

Hei!
Du får hilse til gutta frå Stranda
å fortelle dei at dei må kjøre forsiktig.:-)
Hilsen
Obben 50 Åringen

Anonym sa...

hei fint å høre du har det fint hilsen fra din far