onsdag 6. juni 2007

Holbrook-Williams (125 miles)




Alle starter opp kl 08:00 og turen gå til Williams, det er en liten by 50 miles fra Grand Canyon, der skal vi skjekke inn på hotellet spise en lunsj og kjøre en tur og se det berømte grand Canyon.

Men først skal vi innom en kjent souverni butikk i Winslow der Eagles gjorde den kjent med sangen Take it Easy. Kjører inn i byen i nesten full sandstorm og er slitsomt og kjøre i dag for det river i syklene hele tiden og må ligge helt på siden for at vi i hele tatt skal holde oss på veien.


I dag også så kjører vi mellom flått landskap og må nesten oppleves tror jeg.

Vi svinger innom en Harley-Davidson butikk og tar en kort pause og noen får fylt opp en allerede full koffert :-)


Full fart avgårde i sandstorm godt tildekket med skjerf og vi ser ut som vi er på vei til noe helt annet i det utstyret.


Vell inne på hotellet setter vi fra oss kofferter og noen tar en rask matbit, vi er litt forsinket i det veldige været men nå er vi på vei til Grand Canyon.

Etter 45 min kjøring svinger vi inn på en liten flyplass der er det noen som blir i gjenn for og fly en helikopter tur rundt i fjellt, mens jeg og noen til tar sykkelen vidrer og kjører inn i parken for og se og det er bare helt rått det vi får se nor vi nermer oss kanten. se bilde :-)


Etter masse intrykk så kjører folk litt hit og dit på egen hånd og vi drar tilbake til hotellet, tar en rask dusj for så og møtes til felles middag før de som måtte ønske det.

De fleste av oss drar til en lokal pub/resturang der står de ute og griller det vi skal spise og nå har jeg smakt amerikansk grill mat med masse saus på, og delte meninger om smaken der men ikke så værst. Nå er det ikke lenge før lyste går her og gleder oss allerede til en ny og spenende dag.

1 kommentar:

Anonym sa...

mye fine bilder sikkert en mega fin tur hilsen amcarfrelst