lørdag 2. juni 2007

Big Texas Steak Ranch


Vi møtes til middag kl 20:00 og må vente noe på og få bord da de foran oss er noe forsinket, sulten begynner og nerme seg men er en souverni schop der så vi titter litt før vi blir ropt opp og bordet vårt står klart, faktisk 2 langbord. Vi er 25 stk. det blir annonsert at hvis det er en som greier og spise opp en biff på 2,2 kilo med tilbehør på en time så blir den spandert hvis ikke kommer middagen på 72 dollar vanlig biff rundt 20-25 dollar. Jarle tar utfordringen og blir satt på et bord oppe på en sene og får selskap av en stoor amerikaner og jarle er vell halvparten av konkurenten i størrelse så det blir også en intern konkuranse.

Maten blir servert og resten av lokale er og tar bilder før de kan sette i gang og det blir satt i gang en klokke og spisingen kan begynne, etter 20 minutter annonserer mr USA at han gir seg men ombestemmer seg og fortseter litt til men etter gode 30 min så kaster han inn handkle og får resten av maten med seg, :-) Jarle fortsetter og spise ser ut til og ta det ganske rolig men begynner og bli god og mett tenker jeg, han tar seg tid til en skål innemellom også.

Tiden går desverre ut men et tappert forsøk og en time senere er vell all tilbehøret spist men ligger et kjøttstykke i gjenn men all ære til Jarle og en god applaus.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei, og hilsen fra Trond Moberg i den norske Route 66 foreningen. Det høres ut til at turen går fortreffelig, får håpe dere holder dere i forkant av regnet. Hils alle deltagere og guider. Kjempegod ide med blog fra turen.