mandag 11. juni 2007

Barstow- Los Angeles ( 190 miles)




Avreise 08:00 Takker opp og vet vi er inne på den siste etappen og blir litt rart og ta farvell med alle sammen og har hatt en kjempe opplevelse og tur med en kjempe gjeng, men vi liner opp og setter kursen mot LA.
Kusren går over San Bernadino Fjellet og svingete og smalt og fortsetter mot en by som heter Big Bear 7000 fot over havet og komme opp fra ørken til masse vegitasjon så høyt oppe var ganske merkelig og lingnet litt på landskapet her hjemme.

Lunsjen blir inntatt på mc donald i Big Bear litt lettvint skal det være innemellom.
Vi saler opp og tar den siste etappen inn til LA med en tank stopp og innfo rett før motorveien og det øker betraktlig med trafikk, men det går veldig bra med 4 til 6-7 filer i hver retning så det er bar eog følle med, 20 sykler skal skifte filer og legge seg ut på ny vei er ikke bare bare.

Flyplassen nermer seg og da er hotellet i nærheten og vi laster av bagasjen og kjører for og levere syklene, det var trist.

Sykler levert og vi tar en titt i butikken, Ennå en mega Harley-Davidson butikk som vi bare går rundt og sikler i mens vi venter på taxi til hotellet.

Ingen kommentarer: